Kontakt

Mottagningen finns centralt i Stockholm på Skeppsbron 32.Du kan även boka in videosamtal om du inte vill komma till mottagningen.
Telefon: 070-7346148
E-mejl: info@oppnasamtal.se

Tider finns med kort varsel.

Hur går det till?

När du kontaktar mig har du gratis telefonrådgivning 15 minuter eller så kanske du vill kommunicera via mejla / skicka sms i stället. Detta ger dig möjlighet till att känna om du vill påbörja behandling hos mig och jag får en uppfattning om vad ditt problem är. När vi sedan ses går vi igenom dina problem och behandlingen har börjat.

Du kan också fylla i formuläret,ringa eller mejla mig så bokar vi en tid för ett första möte. Mina sessioner är antingen 55 minuter eller 85 min.

För par eller familjer rekommenderar jag 85 minuter då ni är minst två personer.

Jag ingår inte i högkostnadskyddet och du kan inte remitteras till mig via din vårdcentralen. Jag är inte ansluten till Stockholms stad eller Landstinget. Mejla eller ring mig för prisuppgifter.Det är ett lägre pris för videosamtal.

30 timmars avbokningspolicy gäller även fast du blir sjuk (gäller även Corona smitta)  om du avbokar din tid för sent, vid vård av barn, strul med allmänna kommunikationer /bilköer eller något annat strul blir du också debiterad hela arvodet.Att bli Corvid-19 smittad är heller inget undantag.Känner du dig osäker på att komma på samtal utifrån coronaviruset så kan du boka videosamtal.