Kontakt

Mottagningen finns centralt i Stockholm på Skeppsbron 32.
Du kan även boka in videosamtal om du inte vill komma till mottagningen.Det är ingen prisskillnad på videosamtal och samtal på mottagningen.Alla mina klienter behöver vara flexibla tidsmässigt då jag arbetar dagtid och ibland kvällstid.
Telefon: 070-7346148
E-mejl: info@oppnasamtal.se

Tider finns med kort varsel.

Hur går det till?

När du kontaktar mig har du gratis rådgivning 15 minuter per telefon eller så kanske du vill kommunicera via mejla. Detta ger dig möjlighet till att känna om du vill påbörja behandling hos mig och jag får en uppfattning om vad ditt problem är. När vi sedan ses går vi igenom dina problem och behandlingen har börjat.

Du kan också fylla i formuläret, ringa eller mejla mig så bokar vi en tid för ett första möte. Mina sessioner är antingen 60 minuter eller 90 min.

För par eller familjer rekommenderar jag 90 minuter då ni är minst två personer.

Jag ingår inte i högkostnadskyddet och du kan inte remitteras till mig via din vårdcentralen. Jag är inte ansluten till Stockholms stad eller Landstinget.

Mejla eller ring mig för prisuppgifter. 

Återbudsregler: Du måste avboka din tid minst 25 timmar innan inbokad tid.Detta gäller även om du blir hastigt sjuk,  om du avbokar din tid för sent, vård av barn, strul med allmänna kommunikationer / bilköer, olycksfall eller något annat strul så blir du ändå debiterad hela arvodet om du inte avbokar inom 25 timmars gränsen. Att bli akut sjuk eller sjuk i Covid-19 är inget undantag. Känner du dig osäker på att komma till mottagningen utifrån coronapandemin/coronaviruset så kan du boka videosamtal.

  • Kontaktformulär